Tohle už není nějaké milostné oťukávání, ale regulérní a vážný vztah! „Pleky" se „Šafinou" si ve středu večer vyšli poprvé veřejně na rande, fotografové Blesku však odhalili i další pikantnosti.

Bývalý kapitán hokejového nároďáku se už v Lucčině baráku docela slušně zabydlel!  Tenistka dokonce nechala své auto před vlastním domem, aby Tomáš mohl zaparkovat do její garáže. Jenže Plekancův luxusní volkswagen nebyl to jediné, co Lucce svěřil.

Evidentně u ní musel vyložit i oblečení! Když ho totiž reportéři přistihli odpoledne na dálnici D1, kde se setkal se svým agentem Jiřím Hamalem, měl na sobě maskáčovou mikinu, černé kalhoty a tmavé kotníkové boty. Na romantickou schůzku o pár hodin později už ale „Pleky" cupital v bílých teniskách, šedých džínách a tmavě zeleném svetříku na zip!

Už jen kluci

Přestože oba zamilovaní sportovci házeli úsměvy na všechny strany, Tomášovi musí radost kazit fakt, že u sebe nemá to nejcennější – kluky Matyáše (6) a Adama (3). Ti totiž zůstávají s Vondráčkovou v Montrealu. „A já celou sezonu strávím tady,“ pravil Plekanec po návratu do Česka. A na Instagramu dodal: „Ani miliony dolarů v NHL nestojí za to, aby moji dva synové byli nešťastní...“

Fofry útočníka Plekance

úterý 12:15 Praha-Ruzyně přílet z Kanady

úterý 16:30 Praha-Jinonice vyšetření u prof. Koláře

úterý 22:00 Kladno sólo trénink s Jaromírem Jágrem

středa 10:30 Kladno trénink s týmem Rytířů

středa 16:00 dálnice D1 schůzka s agentem Jiřím Hamalem

středa 19:45 Brno-Líšeň rande s Lucií Šafářovou

Fotogalerie
40 fotografií