Na svých Instastories před pár hodinami ukázala Veronika Kopřivová ideální počasí devětadvacet stupňů, snídani v písku u moře i koncert rappera Drakea (32). Života si zkrátka užívá plnými doušky, zatímco její partner Jaromír Jágr (46) zůstal na Kladně a má, chudák, spoustu starostí se svým hokejovým klubem.

S tím, že se blonďatá modelka opět chystá na výlet za moře, se sama pochlubila již před dvěma dny. To totiž na sociální síť nahrála fotku v tlustém, vlněném svetru a připojila k ní popisek: „Chtěla jsem napsat 'sezóna huňatých, teplých svetrů zahájena', ale kecala bych, protože si zrovna balím kufr s letníma věcma, takže svetr uklidím a budu se na něj těšit zas v prosinci.“ Navíc přidala několik infantilních emotikonů, které měly patrně znázorňovat její odlet do USA.

Dnes už se vyvaluje na Floridě a všem svým followerům poslala pořádně vyprsený snímeček v křiklavě růžových plavkách. U fotky samozřejmě nezapomněla na celou řadu provokativních hashtagů, například „nikdy nekončící léto“ či „milovnice cestování“.

Kopřivové se prostě nedá nezávidět. Je mladá, krásná, randí s jednou z nejmilovanějších celebrit naší republiky a bude podle všeho i velice bohatá. Těžko říct, zda jsou to penízky, které si naškudlila za tanec u tyče v jednom z německých barů, tolik se jí vyplácí přeprodávání oblečení ze zahraničních obchůdků, anebo zabavila Jágrovi kreditní kartu, ale jisté je, že do kapsičky hluboko mít rozhodně nebude. Na konci října si užívala koupání v Mrtvém moři, nyní vystavuje tělíčko v Miami. To se tak někdo má!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Uživí jí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií