„Slýchám o sobě, že poslední dobou prý vypadám nějak smutně a unaveně, tak jsem si to vzala k srdci,“ přiznala Veronika na Instagramu, kde přiznala, jaký radikální krok udělala.

„V pátek jsem se rozhodla, že poletím dobít baterky, koupila letenku a teď už si to štráduji z pláže,“ nechala se slyšet a dokonce pak zveřejnila i několik fotek. Nejprve zvěčnila svůj kufr na letišti, pak palmy a krásnou pláž. Odtajnila tak i destinaci, kam se vypravila zapomenout na všední starosti pracovního i soukromého života.

Užívá si nyní v Tel Avivu v Izraeli. Užívá si teplého počasí, nohy si koupe v moři a boří je do hladkého písku, relaxuje s knížkou v ruce a dopřává si i nejrůznější dobroty – například sushi. Zkrátka se zdá, že jí tam opravdu nic nechybí.

VIDEO: Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Uživí ji?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Uživí ji? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Cestování přináší zpět do našeho života sílu, svobodu a lásku,“ napsala k jednomu snímku v angličtině Kopřivová. Přitom právě lásku ale podle všeho nechala doma. Na dovolenou totiž odjela sama a bez svého partnera Jágra.

I když minulý týden byl páreček ještě spolu a vyvracel tak jakékoliv spekulace o rozchodu, teď je od sebe dělí tisíce kilometrů a každý si žije podle svého. Ostatně blondýnka už před časem upozorňovala, že si potřebuje tzv. vyhodit z kopýtka a opustit Česko, které je podle ní plné negativní energie. „Já už odpočítávám dny, až zase zmizím, abych se trošku ‚vyčistila‘ od těchto věcí, které jsou nám na očích, i když se je snažíme nevnímat,“ svěřila se nedávno na sociální síti a nyní se podle toho skutečně zařídila.

VIDEO: Koncentrace hvězd na Hradě! Jágr a další legendy u společného oběda

Video
Video se připravuje ...

Koncentrace hvězd na Hradě! Jágr a další legendy u společného oběda iSportTV

Fotogalerie
94 fotografií