„Chce to silného chlapa, aby miloval a udržel si divokou ženu,“ sdílela moderátorka o víkendu citát na Instagramu a konečně se po dlouhých sedmi dnech svěřila fanouškům se svými pocity z toho, že svému milovanému rapperovi řekla po zhruba 6 měsících vztahu »ANO«. „Dnes je to týden, co jsem odpověděla na tu nejkrásnější otázku. Ve vteřině, bez váhání, nejpřirozeněji, jak to ti, kteří se v životě najdou, mají,“ vyprávěla.

„S obrovskou láskou a hrdostí na takového muže, jakým jsi ty, ti v náš velký den slíbím být Tvojí ženou do konce života. Ten nahoře (klidně to/ho pojmenujte každý podle sebe) je k nám laskavý a štědrý, že mu za tohle všechno nikdy nepřestanu děkovat,“ rozplývala se kráska bosenského původu a Patrikovi vyznala lásku: „Miluju tě,“ napsala a připsala též slova „Moj zaručnik“, která v bosenštině znamenají „Můj ženich“.

Dál se kráska svěřila také s tím, že nevěří na další životy. „Žádný den nebude stejný dvakrát, a proto můj každý jeden okamžik musí být krásný. Pro něj žiju odjakživa, dnes si tím ‚okamžikem‘ ty a já si nás budu užívat, dokud budu moci. Jediné, co je doopravdy důležité, je najít v životě to, toho, tu,… co tě udělá skutečně šťastným člověkem. Nic jiného není důležité. Jenom tvoje štěstí, protože jen tehdy ho můžeš šířit dále,“ objasnila svůj pohled na svět Alagič.

VIDEO: Rytmus už je dokonce v balkánské rodině Jasminy Alagič! Jak setkání probíhalo?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ta si s vyznáním svých citů ke snoubenci ale dala dost na čas. Místo plánované svatby totiž raději na sociálních sítích básnila o novém bydlení. Zato rapper už stihl sdílet i fotku jejího prstíčku ozdobeného drahým zásnubním šperkem a posléze se i vysmívat slovenským moderátorům za to, že snímek ukázali ve svém pořadu včetně jeho peprného vzkazu „Nekradněte mi fotky, vy koko*kovci“.

Jasmině tím krokem ale možná mohl paradoxně ublížit. TV Markíza už totiž povolala právníky a do budoucna si možná spolupráci s ní rozmyslí. Přitom právě zde zářila nejen v SuperStar, ale nyní také v show Tvoje tvář má známý hlas. Poslední díl byl přitom odvysílán právě nyní o víkendu a ona se v něm převtělila právě do svého Rytmuse.

Jenže porotu svým výkonem asi zrovna neoslnila, jelikož z finálové čtyřky byla hodnocena nejhůře a obsadila tak jen takzvanou „bramborovou“ příčku. „Vím, že nesahám umělcům, se kterými jsem tam byla, ani po kotníky po profesní stránce,“ přiznala ostatně na Instagramu sama Alagič a poděkovala kolegům z Tváře, že ji i přes to hezky přijali mezi sebe.

VIDEO: Rytmus si zase v poslední době vyslechl kritiku za to, jak se neuctivě chová k expartnerce Daře Rolins (45). Vyčinila mu i Gábina Partyšová (40)!

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová se postavila na stranu Dary! Rytmusovo chování ji vytáčí. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
84 fotografií