Moderátoři Telerána Adriana Poláková a Daro Richter na snímek i s popiskou nebyli připraveni, a když to viděli na obrazovce, byli oba zaskočeni. Richter na to koukal jak opařený, Poláková vyprskla smíchy a schovala hlavu do rukou.

Tím oba nahráli Rytmusovi. Okamžitě si z obou udělal srandu a začal je sprostě urážet. Nadával jim do šlapek, k*eténů a buzerantů. „Nedělej pí*oviny, nebo ti vrazím facku z obou stran, až ti hlava ulítne ty darmoš*apko,“ napsal rapper k výrazu Richtera.

Takové urážky si TV Markíza nemohla nechat líbit a na Rytmuse zavolala právníky. „Televize Markíza se absolutně distancuje od vulgárních a agresivních projevů pana Vrbovského, kterými se prezentoval v návaznosti na použití fotografií zveřejněných na jeho veřejném profile. Způsob, jakým zaútočil na naše moderátory, považujeme za neadekvátní a jsme připraveni podniknout další právní kroky. Portál markiza.sk použil materiál zveřejněný na veřejném profilu pana Vrbovského v souladu s právními předpisy,“ vyjádřila se Markíza.

Vypadá to ale, že Rytmus svým chováním zavařil i své snoubence Jasmině Alagič. Ta totiž s televizí Markíza spolupracuje, a právě oni jí dali šanci v Superstar a v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. „Na nějaký čas o ní nebudou psát a ani ji nějak promovat,“ prozradil deníku Plus jeden den zdroj. To v podstatě znamená, že Jasmina si podle všeho v brzké době na téhle televizi neškrtne a přijde o slušné peníze. Snad jí to její sprosťák nějak vynahradí.

Alagič se jen nechala slyšet, že takové vyjadřování je Rytmusův způsob humoru. Pokud to tak je, tak se srbská moderátorka nezasnoubila s moc vtipným frajerem... 

  

Fotogalerie
33 fotografií