„Koupil jsem dům nedaleko Bratislavy,“ přiznal v rozhovoru pro slovenský Nový Čas rapper, kterému se nálepka drsný a nekompromisní už pomalu začíná odlepovat z čela. Co se po rozchodu s Darou Rolins zamiloval do moderátorky Jasminy Alagić, je z něj učiněný cukrkandl. S Jasminou jsou v sedmém nebi zamilovanosti, cukrují o sto šest a Rytmus svou novou srdeční okupantku nestačí zahrnovat pozorností a dárky.

Teď se ovšem plácnul pořádně přes kapsu a výdajům není konec. Kromě toho, že zafinancoval nový dům, pověřil Jasminu jeho zařízením. „Máme i designéra a i Jasmina má svoje představy, jelikož má k tomu blízko. Já nemám takové designérské sklony. Můžu jen říci, co se mi líbí a co ne,“ přiznal Rytmus.

Jako první, co se rozhodli do domu pořídit, je postel. Jen před pár dny se u nich na Instgramu objevilo video, jak ji společně vybírají. Jasmina se povaluje v showroomu na obří posteli a listuje u toho katalogem. Vybírá pečlivě, na které se jim budou nejlépe vyrábět děti, po kterých dvojice touží.

A rozhodně to nejsou troškaři. Vystavené modely luxusních lůžek se pohybují v cenách v přepočtu 800 tisíc a více. No, máme se na co těšit. To bude asi dětí jako smetí…

Fotogalerie
62 fotografií