Své sociální sítě už Patrik Vrbovský poslední dobou plní jen romantickými fotkami s moderátorkou SuperStar Jasminou Alagič (29), sladkými řečičkami o lásce a pocitech. Nic, co by člověk čekal od rapera s pověstí drsňáka. Není divu, že už to řadě lidí leze krkem. 

„Ten pocit, když už nemusíš nic a našel sis svůj nejvyšší bod na obloze. ,Zenit'," napsal Rytmus nedávno na Instagram a přidal ještě rozněžnělé hashtagy jako „Naplněný Rytmus či zamilovaný Páťa". Zřejmě ale nečekal, že v komentářích mu za to pár lidí dost naloží. „Ten pocit, když podvědomě víš, že kdybys neměl prachy a makal na benzince, tak tě tahle ani nepozdraví," naznačil kdosi raperovi, že Jasmina je s ním jen ze zištných důvodů.

Nezapomněl si pak ještě do Rytmuse rýpnout za to, že o lásce básnil i v době, kdy žil s Darou Rolins (45), kterou po rozchodu přehlíží a vůbec nebere ohled na to, že ji svým chováním může zraňovat. „Ten pocit, když jsi pro Daru složil song a vyznával se... O této slečně si vlastně taky složil song, uhodneš který?"

VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Vrbovský se ale hádat nechtěl a svému kritikovi oplatil stejnou mincí. „Ten pocit, že prachy mám a ona taky. Ten pocit, když jsi se zasekl v minulosti a nepřijímáš nic nového. Ten pocit, když se rozejdeš a do konce života zůstaneš sám a neexistuje, abys začal novou etapu," rozjel se tak, že by mohl mít rázem materiál na novou písničku.

Jenže s tou by v Česku asi moc nepochodil, zvlášť pokud by si nerozmyslel svou poslední větu: „Pane bože, některých Čechů je mi fakt líto." Tímto kousavým komentářem si proti sobě ale poštval ještě další lidi. „No nebýt Čechů a Masaryka, tak do dneška na Slovensku pasete ovce a kozy, tak za to, kde jsi, vlastně vděčíš nám, tak si nás neber do huby," pustil se do něj další Čech.

Jestli to takhle Patrik povede dál a bude rozpoutávat válku mezi Čechy a Slováky, měl by si asi dávat pozor, kde vystupuje. Nemuselo by totiž zůstat jen u řečí...

VIDEO: Takhle Rytmus odhalil, komu patří jeho srdce!

 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins Instagram

Fotogalerie
70 fotografií