Herečka se do práce jen tak nehrne, ale přece jen si neodpustila natáčení nového filmu. „Jelikož plním sliby, které dám, a já jsem slíbila, že natočím jeden film, tak teď s Markem Vašutem točíme takový zimní film. Ale to natáčení je krátké a to je velká výhoda v tom, že můžu mít malého pořád s sebou. Děti potřebují moji přítomnost a já jsem si toho vědoma, takže od něj nerada odcházím,“ přiznala Blesk.cz Čvančarová na slavnostním zahájení Designbloku 2018.

Do společnosti nechodím, protože kojím syna, ale tady jsem se jen mihla. Takže se chvíli zdržím a už zase běžím za malým. Teď si samozřejmě nejvíc užívám dětí a vždy pro mě rodina bude na prvním místě, ale když mi zbyde energie, tak se věnuju Debře a Unicefu,“ dodala černě pomalovaná Jitka. Ta se čárami na své projekty snažila takto upozornit.

Tříměsíčního Theodora zbožňuje také jeho sestra Elenka (6). „Ona si o něj napsala k Ježíškovi a nesmírně ho miluje. Je boží, jsou skvělá dvojka,“ rozplývala se nad svými dětmi herečka. Ta je šťastná, že má dvě zdravé děti a vzhledem k svému věku o dalším ani nepřemýšlí. „Jsem zodpovědná,“ vysvětlila na závěr.

 

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií