Dalo by se říct, že krásná Iva Kubelková je dobrá snad ve všem, na co sáhne – nejen, že je úspěšnou modelkou, ale hrála i v seriálech Cesty domů a Velmi křehké vztahy, má zkušenosti z divadelních prken, zazářila v taneční show Bailando, moderuje pořad Sama doma, věnuje se malířství, připravuje autorskou desku spolu s producentem Michalem Pavlíčkem… a nyní se poprvé v životě objeví v muzikálu. A rovnou v hlavní roli.

V muzikálové adaptaci oblíbeného komediálního filmu Trhák scenáristického dua SvěrákSmoljak ztvární ústřední úlohu učitelky Elišky Veverkové. Moderátorům Super.cz se svěřila, že roli dostala bez konkurzu – producent Dan Hádl jí zavolal a rovnou jí s neochvějnou důvěrou hlavní roli svěřil. Trému před premiérou pak kvůli tomu samozřejmě pociťovala. „Lhala bych, kdybych říkala, že mě to nechává úplně klidnou, to samozřejmě ne,“ přiznala. „Čím víc se to blíží, tím začínám být nervóznější a nervóznější. Máme tam třeba číslo, které je taneční a zpívané, takže to je opravdu náročný...“

Základní taneční průpravu ovšem má díky taneční soutěži, které se účastnila zhruba před deseti lety, v malíčku, a novou choreografii teď poctivě nacvičila. „Choreografka a režisér to tak chtěli, tak trénujeme. A já samozřejmě spoléhám na to, že kdyby to bylo jako úplně pitomý, tak by to někdo hned zastavil,“ smála se. Určitě nebude tak zle, jak se půbavná všestranná umělkyně obává, tvůrci přece divákům slibují trhák – a je jedno, zda s malým či velkým T na začátku slova.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková jako zpěvačka: Bude bojovat ve Slavících? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií