„Nechci to už nijak řešit. Rozešli jsme se a každý si jdeme svou cestou,“ vykrucovala se Dara v rozhovoru pro iDnes.cz a o svém sedmiletém vztahu, který skončil letos na jaře, se nechtěla moc bavit.

„Patrika jsem milovala, jako všechny muže před ním, s kterými jsem měla vztah, a nemám důvod na ně házet špínu,“ vysvětlovala s tím, že Rytmus navíc není tím nejdůležitějším mužem, kterého kdy potkala. Jeden pro ni totiž znamená mnohem víc. „Matěj, na rozdíl od Patrika, bude do mého života patřit díky Lauře celý život,“ prozradila blondýnka o zpěvákovi Matěji Homolovi (45) z kapely Wohnout, s nímž má desetiletou dcerku. Právě ta je jí prý nyní velkou oporou.

Ze svých bolístek a zklamání se Rolins částečně zpovídá ale i na sociálních sítích a též v novém diáři, který je plný jejích názorů a osobních myšlenek. Objevila se v něm ostatně i narážka na Jasminu Alagič (29), která ji nahradila po boku expartnera Vrbovského: „Občas zaznamenám tendence žárlit na úspěch té druhé,“ napsala totiž. Ostatně už dřív přiznala, jak ji bolí, že rapper se nyní chlubí novou láskou a minulost se snaží vymazat stejně jako píseň 8. oktober, kterou pro ni kdysi složil.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Když se pak na jejím oficiálním YouTube objevila v posledních dnech starší píseň s názvem „My dvaja“, kterou nazpívala právě společně s expartnerem a slibovala mu v ní, že ho nikdy neopustí, všichni si hned domysleli, že jde o její odplatu a další rýpnutí do Rytmuse.

Jenže to teď Slovenka rázně odmítla. „Už třetí den se zas řeší, že jsem JÁ přidala na svůj kanál duet s Rytmusem. Prý si nedám pokoj a provokuju. Ne, že bych byla takový sebestřed a myslela si, že jste to všichni zaregistrovali, ale pro ty, kdo ano, na upřesnění: Interpreti řeší hudbu, ale cesty, jak ji k vám dostat, už řeší někdo jiný. A ani v tomto případě nejde o jednoho člověka, ale tým lidí, kde má každý na starost něco jiného,“ objasnila na Instagramu a dokonce jmenovala partu, která se o její účet stará.

„Je mi dost jedno, kdy tam přidávají další věci, vím jen ‚co‘. Přidali všechny písničky z desky z ETC, na které NEbudeme točit klip, nejen náš duet,“ prozradila zpěvačka, její fanoušci tak mají možnost si poslechnout alespoň audio. Ovšem je přece jen zvláštní, že její tým sáhl po této písni zrovna poté, co měl někdejší pár přestřelku na sociálních sítích právě kvůli společným písničkám. „Oceňuji váš timing (načasování – pozn. red.). V těchto pohnutých časech se mi taková pěkná kauzička extrémně hodí,“ vtipkovala dokonce na toto téma i sama Rolins.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
89 fotografií