Hvězda nové komedie Po čem muži touží je podle všeho čerstvě zamilovaná. Už dlouho se špitalo, že během zkoušek ve Slovenském národním divadle se zrzka zakoukala do o 10 let mladšího zvukového technika a skladatele Jonatána Pastirčáka (25), který k jejímu připravovanému představení Antigona tvoří hudbu.

„Ano, miluju Táňu P.,“ potvrdil nyní navíc pro Nový Čas zajíček nový vztah. Dokonce i v divadle už se prý objevují bok po boku. „Vím, že jsou spolu, vypadají šťastně,“ uvedl zdroj ze slovenské scény. Zda se jedná jen o chvilkové vzplanutí, nebo našla Pauhofová životního partnera, je zatím ve hvězdách.

Každopádně půvabná Slovenka už má za sebou hned několik vztahů, z nichž ani jeden neskončil svatbou ani založením rodiny. Osm let žila s hercem Tomášem Maštalírem (41), který je u nás známý především ze seriálu Dr. Dokonalý (také pod názvem Dr. Ludsky), kde ztvárnil v podstatě slovenskou verzi známého morouse Dr. House.

Poté se Táňa zamilovala do tanečníka Daniela Antálka (32), ale nevydrželi spolu ani rok. V letech 2014 – 2016 pak randila s podnikatelem Martinem Vaľovským (38). Rozešli se ale údajně kvůli tomu, že je herečka příliš pracovně vytížená.

VIDEO: Schneiderová a Pauhofová na Moët párty: Proč přišly bez mužů?

Video
Video se připravuje ...

Schneiderová a Pauhofová na Moët párty: Proč přišly bez mužů? Blesk TV

 

Fotogalerie
41 fotografií