Dalo by se říct, že Tomáš Klus káže vodu, ale pije víno, a právě tohle zjištění širokou masu „klusofilů“ nepříjemně zaskočilo. Klusovo sáhodlouhé přiznání, v němž se mimo jiné neváhá pochlubit i užíváním drog, získalo téměř deset tisíc lajků a 450 komentářů. Reakce Klusovy manželky Tamary (30) je ještě úspěšnější, během necelých čtyřiadvacet hodin nasbírala více jak 11 tisíc lajků a 500 komentářů. Vzbuzuje totiž ještě více kontroverze. Neváhá připustit, že jako správná světice a dokonalá žena svému muži odpustila – byť za cenu „rozbití“ vlastního ega.

Nad popřením svého já se pak followeři slavné manželské dvojice pozastavují nejčastěji. Tedy hned poté, co se podiví, proč měl Klus potřebu prát špinavé prádlo na veřejnosti. „Co znamená rozbít své ego? Přestat se milovat, vážit si sebe? Nemít žádné ego? Nechci, aby mě můj stín přerostl, ale rozbít ho? Zvláštní…“ uvažuje jedna z Tamařiných fanynek. „Zřejmě to znamená, že vám nesmí vadit, že vás partner podvádí. A že vás za to ještě lidi obdivují a inspiruje je to, to už nechápu vůbec,“ doplňuje další.

„Milion slov jste, Tamaro, zase napsala... Člověk aby po vás a Tomášovi třikrát dokola četl ty slohové práce, aby pochopil, co tím asi básník chce říct. Je mi bohužel líto, ale považuji vás oba za lháře! Hráli jste si na super rodinku, samá láska, dokonalost - a ono HOUBY! Lže, spí s jinýma, pak napíše na Insta, jak jste krásná, mise milujeme, a super, vše zalité sluncem, jedeme dál? Mažu si vás oba a jsem zklamaná, jak jsem se nechala obalamutit a uvěřila, že existuje ta pravá, věčná láska,“ rozčiluje se jedna z diskutujících, čímž víceméně vyjadřuje pocity většiny ostatních.

Zároveň se řada debatujících shoduje na tom, že po takovém úletu by svému partnerovi již nebyly schopné znovu důvěřovat. „Nemaluju si, že existuje chlap, co nikdy nezahne, ale pokud bych se o tom dozvěděla, už bych s ním nechtěla jít dál, už bych mu nevěřila. Vztah je hlavně o důvěře. Mně pak vyznívá celé to prohlášení od Tomáše tak nějak pokrytecky. Ráda jsem četla jeho statusy, ale člověk, který to má v hlavě takto srovnané, jak píše, by asi měl umět nepodvádět manželku a blízkou duši,“ píše další fanynka.

Nutno ovšem dodat, že drtivá většina příspěvků nezvyklý krok Tomáše a následně i jeho ženy Tamary chválí. A s trochou nadsázky by se dalo říct, že svým odpuštěním Klusova žena možná trochu nevědomky založila jakýsi klub podvedených žen, které dokázaly po podrazu od partnera říct: ok, stalo se, jedeme dál. Jestli je v pořádku takový přístup, nebo je lepší nevěrníka vyprovodit ze svého života mohutným kopancem do jeho pozadí, už si musíme rozhodnout každý sám...

 

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku: Sázím na osobní setkání Maminka/Karel Dlabač

Fotogalerie
15 fotografií