„Byla jsem teď hodně unavená, bledá, pohublá, od dětí jsem chytla každou rýmu a kašel,“ přiznala na sociální síti Lucie a naznačovala, že měla strach, aby se nejednalo o žádnou vážnou nemoc. Proto navštívila lékaře.

„Krevní testy naštěstí odhalily právě jen nedostatek železa, tak to řeším,“ přiznala s tím, že s nedostatkem železa bojovala vlastně už dříve. „Snad od té doby, co jsem začala menstruovat. Snažím se jíst potraviny bohaté na tento prvek, ale v náročných obdobích to prostě nestačí,“ prozradila moderátorka Sama doma.

Prvek jí pak nejvíce chybí v období kojení. „Ano, stále kojím,“ přiznala tak manželka jachtaře Davida Křížka (46), že dcerku Lolu, která přišla na svět loni v lednu, zatím neodstavila. Musela být proto zvlášť opatrná při výběru potravinového doplňku, kterým by železo doplnila.

Jenže to se ukázalo jako nelehký úkol. Nakonec se jí ale podařilo najít ty správné léky. „První pilule s železem, po kterých mi není špatně a nejsem zabetonovaná!“ zaradovala se na Instagramu Křížková, které se tak konečně po dvou měsících užívání ulevilo.

VIDEO: Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
61 fotografií