"Kdo sleduje instastories, tak asi ví, že naše děti mají nové království. Bez těch zvířat, lega a všeho dalšího, jsem to nestihla vyfotit. Zabydlely si to velmi rychle, teda hlavně Dejv. A je nadšenej. Stejně jako my," okomentovala nadšená Lucie Křížková změny, které se v jejich domově udály.

Kdo sleduje instastories, tak asi ví, že naše děti mají nové království. Bez těch zvířat, lega a všeho dalšího, jsem to nestihla vyfotit. Zabydlely si to velmi rychle, teda hlavně Dejv. A je nadšenej. Stejně jako my. Horní postel je vysoká tak akorát. Ze země na něj v pohodě dosáhnu, kdyby něco... Lola ještě bude u nás v ložnici (v noci stále kojim, tak si to nechci komplikovat), ale myslim, že nové spaní ji brzy taky nadchne. Ještě není vše hotové, ale už jsem se chtěla pochlubit. Návrh dělal náš kamarád @jirimartan (ten také pokoj vymaloval) a nábytek na míru vyrobil truhlář Tomáš Krejčiřík. Tak teď ještě obývací pokoj a konečně bude náš byt podle mých představ. #bydleni#detskypokoj

Příspěvek sdílený Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova),Led 31, 2018 v 8:44 PST

"Horní postel je vysoká tak akorát. Ze země na něj v pohodě dosáhnu, kdyby něco... Lola ještě bude u nás v ložnici (v noci stále kojím, tak si to nechci komplikovat), ale myslím, že nové spaní ji brzy taky nadchne. Ještě není vše hotové, ale už jsem se chtěla pochlubit," dopsala Lucie do popisku k fotografiím. "Tak teď ještě obývací pokoj a konečně bude náš byt podle mých představ," dodala.

Lucie s manželem Davidem a dětmi Lolou a Davídkem bydlí v panelákovém bytě na sídlišti v Plzni. Proto je nutné, aby při rekonstrukci přemýšleli, jak nejlépe využít prostor. A to se jim v pokoji dětí povedlo. Navíc si díky barevným zdem a majáku budou děti připadat, jako by byly stále u moře. 

VIDEO: Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií