Na sociální síti se herečka a zpěvačka svěřila fanouškům s tím, že někdy nezvládá vše tak, jak by si přála. „Jsem pracující, občas si nevěřící máma. A nejsem sama," přiznala Eva, která po rozchodu s partnerem vychovává jejich ročního syna Nathaniela sama.

„Někdy jsou dny ve kterých nevěříte, že vás má někdo rád... Je vám smutno a hledáte sílu. Posledních pár dnů jsem takové měla," vylíčila s tím, že ani na trénincích na Tvář se jí moc nedařilo.  „Připadala jsem si naprosto neschopná. Nedokázala jsem překonat svůj stud, který mám odmala. Po tréninku jsem si připadala na prd.... bez energie a s divným pocitem jsem odcházela," vysvětlovala Burešová s tím, že podobné pocity mívají mnohdy i její kolegové. 

Náladu jí pak spravil až malý syn, když se s ní vítal. „Dal mi velmi něžnou pusinku. To on často nedělá. Není to ten mazlící typ. Každé jeho pohlazení má vždy význam," tvrdí brunetka známá i Modrého kódu. „Za dnešek jsem těch pusinek a objetí dostala několik. A bylo to jako božská energie, která skrz něj přešla do mě. Dnes jsem opět ucítila tu pravou lásku a opět díky němu. Nathaniel je opravdu dar od Boha. Cítím ho skrz něj," dodala na Instagramu šťastně.

I když je tak péče o malé dítě a zároveň rozjetá kariéra dost vysilující, herečka by neměnila. Na její příběh zareagoval ostatně i její kolega Václav Noid Bárta (37). „Já jsem taky občas nevěřící si máma," odhalil zpěvák, který tak zřejmě také občas bojuje s nízkým sebevědomím.

Kromě toho má také dcerku Terezku (v říjnu jí budou 4) s manželkou Gábinou Dvořákovou (29), s níž se právě rozvádí. Těžko říct, jak se asi musela modelka tvářit na jeho slova o tom, že je Bárta »máma«. Vzhledem k tomu, že sama teď čeká další dítě s novým partnerem, má ale asi jiné starosti.

VIDEO: Eva Burešová měla problémy i se zdravím: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
56 fotografií