Jak už to tak bývá, v této rodině lítají stamiliony (jen po dobu manželství hokejista vydělal zhruba 380 000 000 Kč), ale hádat se budou i o drobné. Vondráčková totiž tvrdí, že jí Plekanec vyčítal, že se málo finančně podílí na chodu domácnosti. "Prý jsem moc pracovala, a na druhou jsem prý málo přispívala do rodinného rozpočtu. Já se prostě starala o děti. Dva roky jsem kojila Adama a moc toho v takovém mezičase nestihnete," vysvětluje Vondráčková.

Sama prý měla příjmy minimální, a přestože v posledním roce opravdu začala pracovat i v Kanadě, kde s režisérkou Martinou Adamcovou natočila komedii The Perfect Kiss, honorář dostala jen symbolický. "Za první film jsem dostala kolem dvou tisíc dolarů, to je necelých 40 tisíc korun. Šla jsem s Matyášem do zvířecího útulku a tam je darovala. Chtěla jsem, aby viděl, že peníze jsou nejen na hračky a jídlo, ale že jinde můžou pomáhat," říká s tím, že důležitější pro ni byl pocit vlastní realizace.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Přestože jí je teď vyčítáno, že se chovala snad až rozmařile, Vondráčková se brání. "Nepatřím k hokejovým manželkám, které potřebují luxus. Kdo mě zná, tak ví, že jezdím metrem nebo chodím pěšky. A to i v Čechách, kde mám od svých osmnácti řidičák. Nemám drahé kabelky od Vuittona ani šperky na krku a uších. Nepotřebuju nic," tvrdí.

Peníze šly jen na děti nebo dobrou věc. "K Vánocům jsem si přála jen to, abych mohla dát dárek útulku s opuštěnými zvířaty. Všechny výběry jdou na vzdělání kluků, na jídlo, na kroužky… Velmi mi záleží na tom, aby uměli jazyky, aby se je horko těžko nemuseli učit v dospělosti. Aby četli, sportovali… A kartu jsem měla na své jméno, mohla jsem vybírat bambiliony. Ovšem ty já nepotřebuju," dodává rozvádějící se zpěvačka.

Fotogalerie
54 fotografií