Vdova po Karlu Svobodovi (†68) se nezdá! Klidně se na sociální síti pochlubila s tím, jak jí to sluší v plavkách a předváděla přitom sexy pózy. „Myslím, že barevně dobrý, trochu větší hlava! Ale přidávám se do houfu plážového selfie ČR," vtipkovala na Instagramu Vendula s tím, že zveřejnění slíbila i herečce Mahuleně Bočanové (51).

Dokonce do toho zamotala i svého syna Kubu. „Tak Jakub pořád chce, aby měl matku, co jde s dobou... Zřejmě tím spíše myslí, abych hrála tanky na počítači," smála se. Těžko ale říct, jestli jí za tu zmínku synáček spíš nevynadá. Už v minulosti ji totiž prosil, aby ho nefotila a nezveřejňovala jeho fotky na sociálních sítích.

„Jakubovi bude třináct let. Nechce se moc prezentovat," přiznala Blesku Pizingerová, která už tak má doma puberťáka. Ještě že se ale může spolehnout na svého o 16 let mladšího manžela Josefa (30), který jí se vším rád pomůže. Vždyť ani plavky ze svůdné fotky by už neměla, kdyby jeho nebylo. „Když jsme byli v Amalfi, kde bylo bambilión schodů, tak jsme šli k moři a já věčně roztěkaná, jsem nechala otevřenej batoh. Na schodě 7 mi vypadly a přišla jsem na to zhruba na schodě 850," svěřila se blondýnka s vtipnou historkou z dovolené.

„No a Josef plavky zachránil, dal si dvakrát schody, pak mi řekl, že jsem jelito a hodinu jsem raději mlčela," dodala prezidentka nadačního fondu Kapka naděje a nekriticky se nazvala střevem.

 

VIDEO: Vendula Pizingerová na Prague Pride: Odsuzování kohokoliv po mně stéká!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová na Prague Pride: Odsuzování kohokoliv po mě stéká! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
57 fotografií