Asi před třemi měsíci Vendula s manželem Josefem (30) šplhala na hory v Nepálu, teď dvojice opět vyrazila za dobrodružstvím. Tentokráte je čekala túra po španělské oblasti Benasque a výšlap na Pyreneje a podle „reportáží“ Pizingerové na sociálních sítích ji náročný výlet pořádně zmáhá.

„Jsme hodně vysokooooo, něco pod 3 tis. metrů. Jo a navíc jsem na tomto místě dostala pochvalu, že jdu docela rychle, no oproti Josefovi jsem pořád šnek," hlásila příznivcům vdova po hitmakerovi Karlu Svobodovi, kterou od jejího současného chotě dělí šestnáctiletý věkový rozdíl, přesto se s ním snaží za každou cenu držet krok.

I když byla po fyzicky náročném výkonu unavená a zpocená, přesto se po jeho boku šťastně usmívala. S humorem brala dokonce i nepříjemný trapas, který se jí stal. Kalhoty totiž nevydržely a praskly přímo v oblasti zadku. „Přes díru na kalhotách jsem si dala kraťasy. Model Milano 2023," vtipkovala jindy dokonale upravená Pizingerová, které byl i potom vidět kousek pozadí.

Její partner ji v tom ale nemohl nechat a dokonale odpoutal pozornost tím, že manželku nechal, aby ho vyfotila rovněž v dost prekérní chvíli. Zrovna se totiž v Adamově rouše koupal v horském potůčku. „Musíme se trochu umejt do toho letadla," smála se blondýnka.

Tím, že fotku zveřejnila na Instagramu, potěšila řadu dam z řad svých fanynek, které se rády pokochaly jeho tělem. Jen je zamrzelo, že intimní partie překrýval obrázek ducha.

VIDEO: Vendula Pizingerová přiznala neshody s manželem

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová přiznala neshody s manželem. Igor Hellebrandt / BPŽ

Fotogalerie
43 fotografií