Nejstarší syn David, kterého má s hudebníkem Michaelem Kocábem, začal chodit do první třídy základní školy. Dcera Iman nedávno oslavila rok a dvojčata Teo a Ben mají necelé dva měsíce.

"Naposledy jsem se vyspala, když byli kluci v nemocnici. David byl u tatínka nebo na táborech a Iman u mé maminky. To bylo po dlouhé době, co jsem byla sama doma a na dlouho bude. Dvojčata už máme doma, jak já říkám v druhém bříšku, protože mají speciální podložky a výživu. Snažím se je kojit, ale ještě to moc nejde. Hodně mi pomáhá moje maminka a na několik hodin k nám dochází chůva, ale stejně spím tak dvě hodiny denně. Čtyři děti je fakt záhul a my jsme ještě nenajeli do režimu, kde by byl nějaký systém. Do toho musel Volkan na 14 dní odjet do zahraničí, takže fakt mazec," svěřila se Blesku čtyřnásobná maminka, která se stala kmotrou knihy Ondřeje Šteffla K čemu samé jedničky.

"Kluci jsou dvojvaječná dvojčata. Jeden je zrzavej, ale typický Afričan, a druhý je celý Volkan. Iman je Turkyně a David je blonďák s modrýma očima. My když někam přijdeme, tak vypadáme jak z reklamy na Benetton," směje se moderátorka, která má tři poslední děti s tureckým podnikatelem Volkanem Kaynakem.

Chlapečci se narodili předčasně, na konci sedmého měsíce, a na svět přišli přirozenou cestou. "Tušila jsem, že je porodím dřív. Zužovalo se mi hrdlo a kluci byli o dost větší než běžné děti. Ben měl po narození 1600 gramů a Teo 1800 gramů. Ale rostou a jsou zdraví," dodala Abbasová.

VIDEO: Exotická Lejla Abbasová čeká dvojčata:  Jak zvládne čtyři malé děti?

Video
Video se připravuje ...

Exotická Lejla Abbasová čeká dvojčata: Jak zvládne čtyři malé děti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
22 fotografií