Jako šéf magazínu Elle má Petr Matejček k módě blízko, proto vzal svou milou Báru, která se sotva před pár hodinami vrátila z US Open, na přehlídku právě vrcholící módní události podzimu Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend. Ruku v ruce spolu vyrazili do centra Prahy do Clam-Gallasova paláce. Nejprve se chvíli zdrželi v přízemí a pak zamířili rovnou na módní show, kde se však snažili skrývat.

No, nepodařilo se jim to, ačkoli se Matějček „maskoval“ módními brýlemi s průhlednými obroučkami. O přestávce mezi přehlídkami vyrazili na romantickou procházku na Staroměstské náměstí, přičemž Matějček nespustil ze Strýcové svou ruku. Že má jeho ruka tah na branku, ostatně ukázal před měsícem, když byl s Bárou načapán ve vášnivém objetí na rozloučenou přímo na ulici, když od něho odjížděla.

Když Báru nedržel za ruku nebo ji nehladil, spočívala jeho dlaň na Bářině zadečku. Bára v dlouhých šatech s džínovou bundou musela během procházky sice vyřídit hovor, došlo však i na zamilované pohledy a sladké polibky. Jakmile se dostatečně nadýchali čerstvého vzduchu, vrátili se zpět na Mariánské náměstí, aby si užili další show.

Nutno dodat, že nechybělo málo a mohlo dojít k velmi prekérní situaci. Hostem prvních dnů akce MBPFW byl totiž zpěvák David Kraus, kterému Strýcová nasadila parohy takřka v přímém přenosu. Zatímco on ještě začátkem července na festivalu ve Varech říkal, jak Báře na dálku fandí při Wimbledonu a netajil se tím, že by s ní chtěl založit rodinu, ona po odhalení svého románku s Matějčkem prohlásila, že jejich vztah byl passé už několik týdnů. „Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy,“ napsala den po zveřejnění fotek na sociální síť Strýcová. 

 

Fotogalerie
73 fotografií