Eliška Kaplicky se s přítelem, právníkem pražského magistrátu Jozefem Lucárem (33), objevila na zahájení módní události podzimu Mercedes-Benz Prague Fasion Weekend v Clam-Gallasově paláci v centru Prahy. A nebyla by to Eliška Kaplicky, kdyby na sebe nestrhávala pozornost svou odvážnou volbou šatů.

V sedmém měsíci nemá problém obléci elastické minišaty na tělo, které dokonale obepínaly její bříško i ňadra. K tomu nazula modré semišové jehly, na které nastávající maminky kvůli otékajícím nohám nemají většinou ani pomyšlení. Model doplnila červenou kabelkou a husarským sáčkem s modro-bílo-červenými grafickými detaily.

Její přítel Jozef díky krátkým rukávům neformální košile zase odhalil několik tetování, které mu zdobí předloktí i krk, včetně vysmátého žabáka.

Že je Eliška Kaplicky těhotná, prasklo až v pátém měsíci. Do té doby se jí to před veřejností dařilo tajit. Co čekáme, víme, ale necháme si to zatím pro sebe. Jméno bude vybírat Johanka, která se na brášku nebo ségru moc těší,“ svěřila se v rozhovoru pro Ona.iDnes.cz před několika týdny.

Naznačila také, že po miminku bude na řadě svatba.  „Zasnoubená už jsem a svatba bude, ale v jiném sledu, než jsem to měla poprvé. Těším se, že bychom měli svatbu na Slovensku,“ dodala. 

Kaplická má dceru Johanku, která se narodila před devíti lety. Její otec, světoznámý architekt Jan Kaplický, zemřel jen pár hodin po jejím příchodu na svět na selhání srdce. 

 

Video
Video se připravuje ...

Vdova Eliška Kaplicky: Nový muž v jejím životě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií