Málokdo je v posledních letech Vondráčkové tak blízko. Adamcová se do Kanady vdala už v devadesátých letech a působí tam ve filmovém průmyslu. Ty dvě se brzy spřátelily, natáčejí spolu už druhý film a plánují další spolupráci.

Současný rozvod ale jejich společné plány hatí! Podle Adamcové za vše může Plekancova žárlivost.

„Lucie v Kanadě celých sedm let nepracovala. Všechny manželky hokejistů tady pouze reprezentují, Lucie proto neměla žádný příjem. Když jsme v roce 2017 začali natáčet, asi to byl pro Tomáše šok. Do rádia tehdy prohlašoval, že se jeho manželka do showbyznysu nevrátí. A díky našemu filmu se najednou začala objevovat na stránkách všech místních novin jako herečka. Za poslední rok o nás psali snad ve všech místních lifestylových magazínech,“ říká Adamcová. Naznačuje, že jeho mužské ego asi neuneslo manželčin úspěch. „Tomáš letos končí kariéru a příští rok už si na jeho jméno asi nikdo nevzpomene,“ dodává mnohoznačně. 

Události okolo konce vztahu Lucie a Tomáše však svou rychlostí šokovaly i ji. „Když jsme Lucii doručovali poslední verzi scénáře nového filmu, přišel nám zpět a my s hrůzou zjistili, že za její nepřítomnosti byly děti i Lucie nemilosrdně vystěhovány z rodinného domu. Až pak mi Lucie říkala, že s tím souhlasila,“ popisuje producentka, která by nerada, aby se současné praní špinavého prádla manželů odrazilo i na jejím filmu.

První snímek Dokonalý polibek má těsně před českou premiérou, natáčení toho druhého – Hotel Limbo – mělo začít v těchto dnech, ale kvůli Luciiným problémům bylo odloženo. „Premiéra Polibku platí. Protože je ovšem posunuto další natáčení, nebudu se moci dostavit do Čech, což mě mrzí. Co mě ovšem těší, že jsme ve filmové distribuci také ve Spojených státech,“ uzavírá Adamcová.

Tomáš platil Lucii kariéru?

Adamcová se ohradila proti tomu, že by měla hokejistovi dlužit 200 tisíc kanadských dolarů (v přepočtu 3 400 000 Kč), které už nemusí vracet jemu, ale má je dát přímo Lucii. I to totiž stojí v dokumentu ohledně majetkového vyrovnání.

Můj klient je rovněž připraven postoupit vám bezúplatně v souvislosti s rozvodem vašeho manželství jeho pohledávku z půjčky vůči paní Martině Adamcové ve výši 200.000,- CAD, včetně dohodnutých úroků v sazbě 6 % p. a.,“ stojí v návrhu, který Vondráčkové doručil JUDr. Michal Račok, jenž Plekance ve sporu zastupuje.

„Nikdy jsem Tomášovi nic nedlužila!“ ohrazuje se režisérka. Dluh se prý týká Luna studios. V obchodním rejstříku žádné spojení mezi zmíněnou firmou a Adamcovou zaneseno není, je to firma Stanislava Dvořáka (47), producenta Lucie Vondráčkové. „Luna studios panu Plekancovi žádné peníze nedluží,“ sdělili nám včera z firmy.

Nikdo nikomu nepůjčil, ale dluh zřejmě existuje. Zdá se, že také okolo téhle kauzy bude ještě poměrně veselo…

Fotogalerie
53 fotografií