„Hledala jsem bláznivou komedii pro to naše milované divadlo, a když jsem si už začala zoufat, že nikde nic, vykoukla na mě Lady Oskar. Hlavní postava je vlastně takový Louis de Funés v sukních,“ prozradila herečka, která se naposledy objevila v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

„Tohle představení vzniklo podle veleúspěšné divadelní hry, která posloužila jako předloha pro kultovní francouzský film Oskar, kde hlavní roli hrál právě zmíněný komik. Děj hry Lady Oskar je ovšem zasazen do současnosti,“ doplnila Paulová na vysvětlenou ohledně hry autora Guillaume Mélanieho, jejíž premiéra se chystá v listopadu v Divadle Kalich.

Čeká ji nejen hlavní role - rázné podnikatelky, šéfové, matky i manželky. Kromě toho bude představení i režírovat. „Bude to moje režijní premiéra a tečka. Do té komedie jsem se zamilovala, a je pro mě neuvěřitelným dobrodružstvím ji po svém, s týmem, který jsem si vysnila, předložit divákům."

Na povel bude mít nejen dlouholetého divadelního kolegu Davida Suchařípu (53), ale také muzikálovou hvězdu Jana Kříže (32). „Jednak budu v Lady Oskar fungovat jako scénograf a taky mám v téhle skvělé komedii i roli Thibaulta,“ přiznal zpěvák a herec, který scénografii vystudoval. S činohrou už má také zkušenosti a hlavně se těší, že si opět zahraje v češtině. Minulý rok totiž na jevišti zářil v sousedním Německu v muzikálu Ples upírů.

VIDEO: Nestárnoucí Jana Paulová prozradila, co by ji zabilo!

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Jana Paulová prozradila, co by jí zabilo! Blesk TV

Fotogalerie
38 fotografií