„Malý Teo Henter Jackuliak je už na světě,“ přiznal pro slovenský deník Nový Čas nadšený novopečený tatínek. Na svého prvního potomka si ale musel nějakou dobu počkat. Nejdříve měli s manželkou Barborou (35) problémy s početím a už zvažovali jiné možnosti, když přišlo vytoužené těhotenství.

Ani chlapečkův příchod na svět pak ale neprobíhal zrovna hladce. Jackuliak prý ženu odvezl do porodnice v bratislavském Ružinově už v pondělí ve čtyři ráno, pak ale nastaly hodiny nejistoty a čekání. „Lékaři říkali, že by měla porodit do 24 hodin, ale malý si dal na čas,“ vysvětlil charismatický herec.

Nakonec ale vše dobře dopadlo. „Manželka porodila přirozenou cestou. Je to silný pocit, neumím ho popsat, naštěstí jsou oba zdraví a v pořádku. Maminka je neskutečně silná žena,“ rozplýval se představitel Karpíška v retroseriálu Vyprávěj.

Ten jméno pro miminko vymyslel již s předstihem. „Já jsem vybíral, chtěli jsme krátké jméno, protože příjmení Jackuliak je dlouhé,“ přiznal již dříve s tím, že dítě navíc ponese i příjmení Henter po mamince. „Jde o to, že z jejich rodu je ona poslední, kdo by ho mohl uchovat,“ objasnil důvody rozhodnutí.

VIDEO: Připomeňte si Jackuliakovo drsné řádění v Ordinaci: Zbitá a spoutaná Dana Morávková!

Video
Video se připravuje ...

Zbitá a spoutaná Dana Morávková: Zastřelí v Ordinaci svého partnera? TV Nova

 

Fotogalerie
26 fotografií