„Pozor, chodí mi zprávy od někoho, kdo se vydává za Dana," varovala na Facebooku jedna z fanynek zpěváka. Ačkoliv jí zpráva zdánlivě přišla ze stránky Daniel Hůlka - Oficiální, bylo očividné, že se za Hůlku pouze někdo vydává.

„Zprávy jsou zřejmě překládané přes webový překladač, ne vždy mají přesný český tvar. Nejsem jediná, komu takové zprávy chodí," uvedla dále uživatelka Facebooku a na její slova zareagovalo hned několik dalších žen s tím, že i jim se podobné zprávy dostaly do rukou.

„Ahoj miláčku, procházel jsem svou stránku a viděl jsem tě tam. Díky za vaši lásku a podporu. Jsem vděčný. Daniel," cituje pro Blesk.cz slova falešného Hůlky další jeho fanynka, které přišly i další litánie plné nesrozumitelných emotivních vyznání. „Cítíš se skvěle s tebou,... Ty a já budeme mít úžasné přátelství, vyvrátit, jak to jde dál," zní špatně přeložené věty pravděpodobně z webového překladače. Dokonce nechybí ani věta kompletně v cizím jazyce, konkrétně v chorvatštině.

Podle dam, které si s cizincem na sociální síti psaly, po nich chtěl vědět také jejich soukromé a osobní informace. Pokud by tak někdo naletěl a odepsal mu je, nemuselo by to dopadnout dobře. Podvodník by mohl jeho údaje zneužít třeba k nabourání účtu.

Problémy by pak mohl mít i samotný Daniel, jehož dobré jméno je v tomto případě zneužíváno a špiněno. Dokonce byl na to prý svými příznivci už opakovaně upozorněn. „Už jsme na to Dana opakovaně upozorňovaly soukromě, teď oficiálně přes email," prozradila známá muzikálového Draculy, kterému se situace zatím nepodařila vyřešit a podvodný profil ještě nebyl smazán. Zřejmě má teď jiné starosti, když má doma půlroční dcerku Rozárku.

VIDEO: Hůlka se před časem rozhádal s Jiřím Adamcem! Pomohl jsem mu ke slávě! A on pomluvil i mrtvou legendu, rozčiloval se režisér

Video
Video se připravuje ...

Režisér Adamec o válce s Hůlkou: Pomohl jsem mu ke slávě! A on pomluvil i mrtvou legendu! Koho? Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
43 fotografií