Zpěvák s manželkou Barborou (28) přivítali dcerku na svět přesně před měsícem a Rozárka je stále tak drobná, že se Danovi vejde do dlaní. Není divu, že si ji pyšný tatínek hýčká. Nechce proto, aby chyběla ani na jeho oslavě padesátin.

Tu chystá na 13. června v pražské Lucerně. „Moje rodina tam má rezervovanou celou lóži. Tam bude Barborka moct i v klidu kojit,“ maluje si už představitel muzikálového Draculy, který se nemůže dočkat, až mu choť a dceruška popřejí na pódiu a zkusí sfouknout dort s padesáti svíčkami.

Hůlka, který na oslavě hodlá zazpívat své největší hity s novou skupinou Profesoři a já, si pozval řadu hostů. Na jeviště si pozve třeba hitmakera Michala Davida (57). Významného hosta pak bude mít i v sále. Oslovil totiž i prezidenta Miloše Zemana (73), kterého otevřeně podporoval během prezidentských voleb a po jeho triumfu dokonce ve štábu zazpíval hymnu.

„Pozval jsem pana prezidenta a slíbil mi, že přijde. Je mi to velkou ctí,“ svěřil zpěvák s tím, že hlava státu bude mít čestné místo v lóži sousedící s jeho rodinou. Jistě tak nebude problém ho s nimi seznámit.

VIDEO: Daniel Hůlka: Chystá se na hodně netradiční dovolenou! Kam chce plout?

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Chystá se na hodně netradiční dovolenou! Kam chce plout? Eliška Vinterová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
31 fotografií