Asi nikdo nevěří tomu, že by Dara Rolins sedm let držela Rytmuse pod zámkem a diktovala mu, co má dělat a jak má mluvit. Patrik si vždy šel svou cestou a o svém soukromí nemluvil. Ať se dělo cokoliv, tak to zůstávalo doma. Ale s tím je konec! Zamilovaný raper se rozhodl, že světu řekne, jak se má skutečně žít.

Krásný člověk začíná v tom momentě, když od sebe odstřihneš jakéhokoli negativního člověka nebo nepřejícníka, nebo okolí, které se ti snaží znechutit tvé štěstí. Oni nežijí tvůj život, nežijí tvůj cíl, nechodí v tvých botách. Jakmile začneš hrát jejich hru, staneš se přesně takovým, jací jsou oni. Budeš nešťastný a frustrovaný," říká Rytmus. A abych nezapomněl, že největší základ úspěchu a krásného života je… že jsem zamilovaný," dodává. 

Zatímco Dara mlčí, protože jako dáma nemá potřebu o tom, s kým žije nebo nežije, mluvit, Patrik to dál hrotí. Svou milou vyváží na romantická místa, zahrnuje ji luxusními dárky a samozřejmě o všem informuje své fanoušky. Štěstí je přece potřeba všem ukázat a hlavně dokázat, že je člověk šťastný.

Tak snad půvabná moderátorka ocenila nový kousek od Louis Vuiton, který dostala k svátku.

VIDEO: Rytmus se chystá na boxerský duel: Nikdy nejdu se stádem

Video
Video se připravuje ...

Rytmus se chystá na boxerský duel: Nikdy nejdu se stádem. iSport TV

Fotogalerie
30 fotografií