Paroubek se před středečním stáním, kdy se odvolal proti předchozímu rozsudku, kdy v dubnu soud dceru přiřkl do výhradní péče matky, pochlubil svými plány do budoucna na webu Extra.cz. „Rozvod s Petrou očekávám v úvodu nadcházejícího roku. O třetí svatbě uvažuji,“ řekl.

Paroubek se s Kalábkovou začal stýkat velice rychle poté, co jej předchozí žena Petra v únoru 2017 opustila. Poté, co jej Blesk s novou partnerkou přistihl na luxusní dovolené ve Francii, ji Paroubek přiznal. „Gábina je klidná síla. Je to prostě člověk, na kterého je spolehnutí. Je to, nevím, jestli není příliš intimní to říct, velmi oddaná žena. Je to velmi klidný vztah. Klidný přístav, do kterého jsem z toho předchozího turbulentního, byť krásného  vztahu přišel docela rád,“ řekl o ní webu iDnes.

Zajímavé nicméně je, že sám Jiří Paroubek pro změnu webu Expres.cz před pár dny na otázku ohledně dalšího manželství poskytl trochu jinou odpověď. „Mám-li pravdu říct, ona je taková radikální socialistka, tak ona na to vdávání moc není. V tom předchozím vztahu, kde byla léta, se taky nevdala. Já jsem spíš formalista, ale než budu propuštěn ze svazku od Petry, tak to možná bude ještě nějaký rok trvat, takže se tím nezabýváme. Nebavili jsme se o tom. Mnohoženství u nás nejde, nejsme v Arábii.“

VIDEO: Paroubek a 150 000 výživného pro Petru: Co o budoucí bývalé ženě řekl?

Video
Video se připravuje ...

Paroubek a 150 000 výživného pro Petru: Co o budoucí bývalé ženě řekl? redakce Blesk

Fotogalerie
22 fotografií

 

Rozvod s Petrou očekávám v úvodu nadcházejícího roku. O třetí svatbě uvažuji,

Zdroj: https://www.extra.cz/jiri-paroubek-exkluzivne-pro-extra-cz-chystam-3-svatbu-podivejte-se-na-video
Rozvod s Petrou očekávám v úvodu nadcházejícího roku. O třetí svatbě uvažuji,

Zdroj: https://www.extra.cz/jiri-paroubek-exkluzivne-pro-extra-cz-chystam-3-svatbu-podivejte-se-na-video