Podle Paroubka za dnešní tahanici mohla Petra, která má dceru ve výhradní péči, ovšem otci ji musí půjčovat. To se podle Paroubka neděje. Proto dnešní soud, na němž ovšem obě strany své podněty stáhly. "Došli jsme ke kompromisu, že dostanu náhradní termín za zmařený víkend s dcerou. Je to pro dceru dobře," řekl s tím, že se nejednalo o první Petřino porušení domluvy, ale že to nechce více komentovat.

Jízlivá byla i Paroubková. "Manžel má zákaz medializace, který neustále nedodržuje, a já myslím, že alespoň jeden z rodičů by měl zůstat normální a chránit to dítě," řekla Petra při odchodu ze soudní síně. Později na svém Facebooku zveřejnila ještě jeden komentář. "Polibek smrti: JP dnes veřejně řekl, že psychologové v Praze jsou spiknutí, a on věří jedině znaleckému ústavu v Olomouci. Závěry si z toho všichni uděláte sami...," napsala Paroubková.

Ta už v dubnu dostala dceru do péče, Paroubek pak musí platit alimenty deset tisíc korun měsíčně.

O zhruba dvě hodiny později pak Petra Paroubková na sociální síti uveřejnila další vyjádření, které směřovala přímo k článku, který právě čtete. „JP má zákaz medializace dcery. To ostatně normální rodič dělá bez soudního zákazu. Neustále zákaz porušuje. Neustále lže jako v tomto článku. Spoléhá se na to, že neřeknu, jak to doopravdy je. Protože já mluvit o ní nebudu. Nikdy. Alespoň jeden rodič musí chránit. O zákaz jsem po jeho mediálních šílenostech požádala já,“ vysvětluje manželka expremiéra a dodává: „JP je buldozer a vše, co není dle jeho představ, ničí. Jednou a snad brzy spousta věcí vyjde najevo. Jako v jeho případě mnohokrát… Začalo to zveřejněním dopisu… a bylo hůř…“ uzavřela Petra Paroubková.

VIDEO: Paroubkovi znovu u soudu! Jiří se po prohře znovu bije o dceru Margaritu?!

Video
Video se připravuje ...

Paroubkovi znovu u soudu! Jiří se po prohře znovu bije o dceru Margaritu?! Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií