Čestnou stráž u rakve s ostatky herečky Gabriely Vránové stála hned na začátku posledního rozloučení také její kolegyně z vinohradského divadla Dagmar Havlová. Herečka přijela do své domovské scény jen na krátkou chvíli, jelikož ji čekalo několik pracovních jednání. Měla s sebou také svého psa – boxerku Grace.

Tu dvě hodiny, tak dlouho trvalo loučení s Aničkou z Chalupářů, hlídala venku její asistentka. Je zřejmé, že Dagmar bez svého psího miláčka neudělá krok. „Dělám všechno, aby byla šťastná ona a tím pádem i já,“ přiznala před časem paní Dagmar, která svou boxerku poté, co ji v roce 2016 před Vánoci pokousala doga, střeží jako oko v hlavě.

Havlová je velkou milovnicí boxerek, a když jí před šesti lety zemřela milovaná Almy, tak se zařekla, že už jiného psa nechce. Ale o pár měsíců později dostala na křtu knihy veterináře Jana Herčíka boxerku Grace a byla to láska na první pohled. 

Poslední rozloučení s hereckou legendou Gabrielou Vránovou proběhlo dnes od 10 do 12 hodin v Divadle na Vinohradech a posléze se konala zádušní mše v kostele sv. Ludmily (podrobný článek najdete zde). Herečka podlehla zákeřné rakovině. 

VIDEO: Pohřeb Gabriely Vránové  (†78) : Takhle se s Aničkou z Chalupářů loučili v divadle!

Fotogalerie
40 fotografií