Herečka a moderátorka se na večírku rozhodně nedržela zpátky. V černých šatech s rafinovanými ramínky se vyhoupla na jeden ze stolů určených ke karetní hře Baccarat. Rozvalila se tam tak důmyslně, že vystavila napěchovaný dekolt. V té chvíli by asi nikdo nehádal, že tahle kost je dvojnásobná máma.

Decastelo se během večera také nadšeně vítala a líbala s Nelou Slovákovou (28) známou z Hotelu Paradise. Ta v růžových kalhotách a krátkého topu ukázala pro změnu ploché bříško.

Pěkný pohled byl také na dokonalý výstřih černých šatů modelky Taťány Makarenko (28). Na paty jí v tomto směru šlapala Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová (34). Sice přišla ve světlých džínách s dírami a tmavém tričku, ale i tak se přítomným mužům naskytl pohled na její silikonové trojky.

Na oslavě k 1. narozeninám kasina Magic Planet Gold byla též krásná Lucie Hadašová (31). Měla sice na sobě jen krátké šatičky, její manžel Jaroslav Bednář (41) si ji ale raději hlídal jako oko v hlavě a dokonce si ji vedl i za ruku, aby mu ji snad někdo neokukoval.

VIDEO: Na stejné akci se sešli i Jiří Pomeje a Dáda Patrasová. A došlo i na líbačku!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová a Jiří Pomeje David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
82 fotografií