Lejla Abbasová v sobě africké předky nezapře. Dlouhá léta jezdí do Afriky se svou charitou a mezi Masaji – kmenem žijícím v Keni, našla druhou rodinu, kam se ráda vrací.

Žije tam žena, která má taky syna a dceru, porodila je ve stejné době jako já a teď taky čeká dvojčata. Proto jsem vážně uvažovala, že bych tam porodila. Cítím, že je to osud. Ale pak zvítězil rozum a dvojčata přivedu v Česku jako obě předchozí děti. Můj partner Volcan bude u porodu, tak jako byl u Iman. Pohlaví dětí bude překvapení u porodu, tak jako u David a Iman,“ svěřila se Blesk.cz těhulka.

Nebýt maminky, tak by jen těžko zvládala šestiletého syna, malé miminko a svůj jiný stav. „Volcan je stále pracovně na cestách, takže mi pomáhá maminka. Bez ní by to nešlo,“ netají se Lejla, která by se poprvé za svého partnera chtěla provdat.

„Svatba pro mě nikdy nebyla důležitá, ale po tom, co jsme s Volcanem zažili a jak dlouhou dobu se známe, je to pro mě důležité. Už dlouho jsme rodina, ale chtěla bych i ten papír,“ netají se Abbasová, která má syna Davida s hudebníkem Michaelem Kocábem.

VIDEO: Těhotná Lejla Abbasová na své misi v Keni v masajské komunitě.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Lejla Abbasová na své misi v Keni v masajské komunitě archiv Lejly Abbasové

Fotogalerie
49 fotografií