„Měli jsme velkou radost. Se dvěma dětmi, které se narodily jen dva roky po sobě, se moc do společnosti nedostanete. Máme hlídání, tak si to chceme užít,“ radovala se Lucie krátce před včerejším koncertem. A nadšený je i Slavík. Starší vnuk Vojta (8) od dcery Lucie je doslova jeho odlitek!

VIDEO: Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli!

Video
Video se připravuje ...

Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli! David Turek

„Taky jsme si všimli, je podobný i Charlottce, která je rovněž celá po tatínkovi,“ usmívá se maminka Lucka. Mladší syn Honzík (6) je zase celá tetička Nelly (10). Rodinné geny u Gottů se prostě nezapřou.

Cesta do Itálie

Vojta dokonce stejně jako jeho slavný děda rád maluje, vystřihuje a lepí koláže. A už se těší na své první školní prázdniny. Právě dokončuje první třídu základní školy, bráškovi Honzovi školní docházka pro změnu v září vypukne. Lucie navíc s manželem Janem Kovaříkem (38) oslavila před pár dny desáté výročí svatby. „Chystáme se na dovolenou v našem oblíbeném italském letovisku Lago di Garda,“ prozradila Lucka.

Románek z Labutě

S matkou dcery Lucie se zpěvák seznámil v roce 1986, Iveta Kovaříková prodávala tehdy ve vyhlášeném pražském obchodním domě Bílá Labuť. O tom, že bude otcem, se dozvěděl až dva měsíce před porodem, a měl v té době už dokonce jinou přítelkyni.

Víte, že...

Karel Gott má oficiálně čtyři dcery s třemi partnerkami: Dominiku (44) s Antonií Zacpalovou, Lucii (30) s Ivetou Kovaříkovou a Charlotte Ellu (12) a Nelly Sofii (10) s manželkou Ivanou.

VIDEO: Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava. Dcera bude hrát jeho vnučku!

Video
Video se připravuje ...

Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku! Blesk TV

Fotogalerie
33 fotografií

Přečtěte si, jakými auty Mistr své blízké vozil v průběhu let