U bývalého manžela půvabné Terezy byli od počátku poněkud zdrženliví v projevu. Zřejmě jim vadil věkový rozdíl a to, že režisér Petr Kracik (60) měl v době seznámení s jejich dcerou už pět dětí, a tedy i pověst holkaře...

Skvělá práce

Zato nového partnera své dcery jen chválí! „Ano, Jakuba znám,“ potvrdila Blesku Carmen. „Je mi sympatický. Především znám jeho režijní práci a ta je skvělá,“ vysekla poklonu Nvotovi, který randí s její dcerou. Jakub nedávno nazkoušel s Terezou v Divadle v Rytířské hru Můj nejlepší kamarád.

Luxusní vedení

Sama Kostková se už od seznámení s ním jen rozplývá... „Postava Alice mě začala bavit ještě víc po výkladu režiséra Jakuba Nvoty,“ přiznala již loni v listopadu. „Jeho luxusní režijní vedení si moc užívám!“ řekla herečka s obdivem. Odtud byl už zřejmě jen krůček k lásce, kterou si Tereza taky náramně vychutnává.

Táta Petr slavil 80

Oslavy narozenin v kruhu nejbližších má jinak trochu plachý Petr Kostka rád. „Manžel miluje, když se sejde celá rodina,“ prozradila Carmen Mayerová. Včerejší osmdesátiny byly dobrým důvodem, aby se objevily všechny čtyři dcery se svými protějšky. V červnu neslaví narozeniny jen Petr Kostka, ve čtvrtek je má Tereza a týden nato i její syn Toník, kterému bude už 11 let.

Fotogalerie
20 fotografií