Představitelka Pavlínky z Nesmrtelné tety Barbora Bobuľová se na skok objevila v Česku. Navštívila filmový festival ve Zlíně a byla samý úsměv. Na festival přiletěla z Itálie, kde už od roku 1996 žije.

O kariéře herečky Slovenka Barbora Bobuľová nikdy netoužila. Na Vysokou školu múzických umění v Bratislavě se přihlásila jen proto, že jí šla dobře rétorika. Hned v prvním ročníku zaujala a i přes svou plachost a stydlivost zaujala režiséra Zdeňka Zelenku, který jí svěřil hlavní roli princezny Pavlínky v oblíbené pohádce Nesmrtelná teta.

Pak si jí ale všimla italská produkce a Bobuľová dostala hlavní roli ve filmu Infiltrato. A jelikož uměla dobře jazyky a práce v Itálii ji zaujala, nechala všeho a přestěhovala se tam natrvalo. Stala se tam hereckou hvězdou, získala několik ocenění, a tak neměla nikdy důvod se na rodné Slovensko či do Česka vrátit.

V pohádce Nesmrtelná teta ji Jiřina Bohdalová coby Závist nepřála štěstí ani lásku. A dost možná tetka Závist zaúřadovala i v soukromém životě. Barbora se totiž rozešla s otcem svých dvou dětí a hrdě o sobě prohlašuje, že je svobodná matka. "Naštěstí jsou ale obě babičky v kondici, takže kdykoli natáčím film, zaskočí a o vnoučata se postarají,“ prozradila Bobuľová.

Fotogalerie
15 fotografií