„Pietní místo jsem předělal se svou přítelkyní,“ prozradil pro Aha! vdovec ohledně dřevěného kříže s kamenným srdcem na památku Bartošové, který je jen kousek od místa, kde 29. dubna 2014 ukončila svůj život skokem pod vlak. Památník nyní dostal speciální ohrádku a přibylo také obsypání bílými kamínky.

Rychtář s partnerkou, která je z Rakovníka a pracuje jako prodavačka, se také postarali o to, aby místo nemohl nikdo narušit a pomník poničit tak, jak už se v minulosti stalo. „Jestli chytím někoho, kdo opět ničí pomník u trati nebo Ivetčin hrob na hřbitově v Říčanech, tak ho zmrzačím!“ řval tehdy vztekle Josef.

Teď se rozhodl raději pojistit a kámen ke kříži připevnil pevněji. „Hmoždinky jsem nahradil chemickou kotvou,“ objasnil. Přidal pak také dva velké ocelové šrouby, aby tam už nikdy nenašel jen torzo památníku. Péče o pietní místo, které před třemi lety vlastníma rukama postavil, je pro něj obzvláště citlivou záležitostí, jelikož zde prolil víc slz než u hrobu či křížku přímo u místa Ivetiny sebevraždy.

VIDEO: Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo?

Video
Video se připravuje ...

Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo? Aktu.cz, Blesk TV

 

Fotogalerie
46 fotografií