„Chodila s Radkem Štěpánkem, pak tam byl nějakej fotbalista,“ vypočítávala Štiková údajné Ornelliny zálety z doby, kdy už se znala se svým současným manželem Josefem Koktou (61). Ta se začala bránit tím, že její muž o všem ví a tehdy spolu ještě nechodili, a tak se nejedná o nevěru.

Ovšem románek s tenistou pak v podstatě potvrdila. „To už je ale opravdu pravěk. Co jsme se viděli, tak to je asi sedm let. Už se nevídáme, ale třeba o Vánocích jsme si napsali," nechala se ve studiu Blesku slyšet Koktová.

Poté, co se k záležitosti nepříliš lichotivě vyjádřil i samotný Štěpánek, ale zase otočila. „Ráda bych alespoň tímto způsobem oznámila, že tvrzení mé matky o vztazích, včetně toho s Radkem Štěpánkem, jsou vymyšlená. Žádné soudy, žádné soudní zákazy, žádné nevěry," napsala ve vyjádření na sociální síti Ornella, a reagovala tak na slova údajného exmilence.

VIDEO: Rozhádané Štiky v redakci Blesku: Monika a Ornella ve vzteku napráskaly jména slavných milenců!

Video
Video se připravuje ...

Rozhádané Štiky v redakci Blesku: Monika a Ornella ve vzteku napráskaly jména slavných milenců! David Turek

„Je to absolutní nesmysl a dál nemá cenu se v této žumpě pohybovat, protože takto může říci kdokoli cokoli o komkoli,“ vzkázal dvojnásobný daviscupový vítěz přes svého mluvčího. „Radek to řekl velmi přesně, že se této žumpy nechce účastnit. Musím se k němu přidat...Protože to, co matka předvedla, bylo za hranicí slušnosti!" rozohnila se modelka.

„Urazila všechny včetně Quentina, ze mě udělala nejhorší matku, z mého otce tyrana a z mého manžela nějakého šílence. Bohužel její případ je už dle mého názoru na odbornou pomoc psychiatra, a proto ani v budoucnu neberte nic vážně z toho, co říká. Kdo ji zná, tak ten ví," dodala brunetka na Facebooku a vzkázala všem, aby si vážili svých maminek, které jsou prý na rozdíl od té její, normální.

VIDEO: HODINA ŘEVU! Celý záznam brutální hádky Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

 

Fotogalerie
46 fotografií