Matka s dcerou si během živého vysílání na Blesk.cz začaly vzájemně vyčítat, že obě podvádějí své manžele. „Chodila s Radkem Štěpánkem, pak tam byl nějakej fotbalista,“ přiznala Monika Štiková nahlas jména milenců své dcery Ornelly Koktové.

Ta se pochopitelně bránila, že v té době se svým manželem Josefem Koktou nechodila a jen si spolu hráli. „Dneska se s Radkem nestýkám, ale napsali jsme si třeba na Vánoce,“ vysvětlovala Koktová.

Jenže dvojnásobný daviscupový vítěz Radek Štěpánek, s nímž měla mít Ornella románek před 7 lety, byl z jejich slov znechucený. „Je to absolutní nesmysl a dál nemá cenu se v této žumpě pohybovat, protože takto může říci kdokoli cokoli o komkoli,“ vzkázal Blesk.cz přes mluvčího českého tenisu Karla Tejkala.

Video
Video se připravuje ...

Rozhádané Štiky v redakci Blesku: Monika a Ornella ve vzteku napráskaly jména slavných milenců! David Turek

Kromě Štěpánka Štiková označila za milence Ornelly ještě další mediálně známou a dnes vysoce postavenou osobu, s níž se před časem soudili. Právě kvůli tomu ale neuvedla jeho jméno. „Chodila jsi s Pepou, ale zároveň s někým jiným,“ obvinila ji z nevěry. „Ten člověk odstoupil, protože věděl, že mám fotografie a svědky,“ tvrdila Monika a Ornella se nestačila divit.

Manžel o všem ví, nemám před ním žádné tajemství. Rozhodně to nebyla nevěra, jak se tu ta čarodějnice snaží tvrdit,“ vyjela dcera na matku. „Ráda bych alespoň tímto způsobem oznámila, že tvrzení mé matky o vztazích včetně toho s Radkem Štěpánkem jsou vymyšlená. Radek to řekl velmi přesně, že se této žumpy nechce účastnit. Musím se k němu přidat, protože to, co matka předvedla, bylo za hranicí slušnosti!“ napsala ve svém vyjádření Ornella. „Jsem rád, že se žumpa zavřela,“ vzkázal Blesku tenista.

Nakonec si obě vjely do vlasů. Jejich hádka skončila až ve chvíli, kdy Monice bouchly saze, servala ze sebe mikrofon a z debaty odešla.

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

Video
Video se připravuje ...

Moncly, rány a obří jizva! Štiková je prý obětí domácího násilí David Turek

Video
Video se připravuje ...

Válka Štik v redakci Blesku: Pepa zbil Quentina, vznesla drsné obvinění Monika David Turek

Fotogalerie
37 fotografií