„Teď jsem měl mateřskou trochu a moc jsem si to užíval teda,“ pochlubil se v rozhovoru pro Top Star Saša. „Když jsem já zkoušela, tak to vyšlo bezvadně, že Saša dozkoušel a s Maruškou byl on,“ doplnila jeho slova partnerka Lída Němečková. Ta měla nyní plné ruce práce se zkouškami a přípravou na premiéru alternativního představení Pod kontrolou.

Její přítel ji přišel do divadla podpořit. „Je to pro mě velký zážitek, když můžu jít Lídě na premiéru a nehraju zrovna, je to skvělé. A máme hlídání – hodnou tetu, moji sestru,“ odtajnil herec, který teď pro změnu natáčí seriál Tátové na tahu, kde své zkušenosti s miminkem může zužitkovat. „Mám teď v merku, jak to vypadá, a to se mi hodí při natáčení,“ pochvaloval si Rašilov.

On sám nemá na mejdany a tahy čas ani energii. „Naposledy jsem se včera domlouval s kamarádem na kulečník, ale pak jsem byl už tak unavenej, že jsem prostě nikam nešel,“ popsal se smíchem.

V létě bude ale podle všeho muset udělat jednu výjimku. Podle primáckého Top Staru se totiž chystá vztah s blond herečkou zpečetit sňatkem! Obřad by se údajně měl odehrát na Valašsku, odkud pochází nevěsta. Saša si ale své soukromí bedlivě střeží, a tak žádné detaily neprozradil.

Každopádně by se v jeho případě jednalo o druhou svatbu, poprvé se oženil v roce 1993 s Vandou Hybnerovou, s níž má dvě dospělé dcery Josefínu a Antonii. Poté, co se pár v roce 2014 rozešel, vystřídal Rašilov několik partnerek, teď ale zřejmě zakotvil.

VIDEO: Vanda Hybnerová: Rozchod s Rašilovem ji ničí!

Video
Video se připravuje ...

Ztrhaná Vanda Hybnerová: Rozchod s Rašilovem ji ničí! Jan Jedlička, Makéta Reinischová

 

Fotogalerie
31 fotografií