Jelikož si herec ze seriálu Ohnivý kuře pečlivě střeží soukromý život, dlouho se nevědělo, že jeho partnerka porodila. „Letos 20. července se nám narodila dcera Marie a já byl i u porodu,“ prozradil konečně pro IDNES.cz Rašilov, který 6 dní po radostné události oslavil 45. narozeniny, a dcerka tak pro něj byla předčasným dárkem.

„Musím podotknout, že mi dělají radost všechny tři mé dcery,“ doplnil a dal tak jasně najevo, že nezapomíná ani na své dvě starší holky, Josefínu (23) a Antonii (19), které má s bývalou ženou Vandou Hybnerovou (49). V manželství s ní strávil dvacet let, než se přede dvěma lety rozvedli.

V té době český dabér Adama Sandlera (51) či Johnnyho Deppa (54) chodil s podnikatelkou a milionářkou Věrou Miťkovou (36), po čase se ale rozešli a Saša posléze zakotvil u blondýnky Lídy, mladé herečky a kamarádky Ornelly Koktové (24). „Hodně jsem změnil priority života,“ popsal herec své dojmy po narození třetího dítěte.

„Aktuálně jsme se odstěhovali z města, protože chci být víc v přírodě, koukat na nebe a mít kolem sebe zeleň. To se mi ve městě nedostávalo,“ vysvětlil, v čem změna spočívá. Sám si ale přírody zatím moc neužil.

„Bohužel nemám příliš času být s dcerou více doma, protože mám hodně práce. Celé prázdniny jsem měl pracovní maraton a teď tomu není jinak,“ dodal pro IDNES.cz. Rašilov, který kromě primáckého seriálu točí ještě celovečerní film. Navíc hraje i v divadle, například na jevišti Národního divadla ho můžeme vídat jako Mefista.

VIDEO: Saša Rašilov zazářil v seriálu Bohéma v roli Oldřicha Nového. Podívejte se na upouutávku k seriálu

Video
Video se připravuje ...

Trailer k seriálu Bohéma youtube

Fotogalerie
36 fotografií