S Milošem Formanem se totiž stihla, ač to netušila, rozloučit. „Miloš žil roky v Americe, já se syny Petrem a Matějem v Česku. Ale teď na podzim se nám podařilo setkat, jeho manželka Martina nás pozvala do Ameriky. Vydali jsme se za nimi do Connecticutu a bylo to velmi fajn. Zůstali jsme tam tři dny. S Martinou jsme se skamarádily,“ přiznala Novému Času Křesadlová, která naposledy svého exmanžela navštívila před 21 lety.

Už při poslední návštěvě si Věra všimla, že se Forman necítí nejlíp. „Martina se ale o něj perfektně starala. Neptala jsem se ho na nemoci, byli jsme v nějaké restauraci a bylo to pohodové. Já jsem vyprávěla, Miloš se nevyptával, jen poslouchal a občas řekl – Dobře, dobře,“ zavzpomínala na setkání.

„Miloš se hodně změnil. Už špatně chodil, pomáhal si hůlkou. Když oslavoval v Praze pětasedmdesáté narozeniny, byl na tom dobře. Když jsem ho teď viděla, byl to velký skok. Nevypadal sice, že je vyloženě nemocný, ale zjevně nebyl ve formě. Seděl, kouřil svoje cigáro a poslouchal,“ svěřila slovenskému deníku Věra.

Byla ráda, že s Milošem a jejich syny a také jeho novou ženou Martinou Formanovou a jejich dvojčaty Andrewem a Jamesem se mohli všichni společně sejít u jednoho stolu. Jako by všichni tušili, že je to jejich poslední společné posezení. „Jsem ráda, že jsme si stihli dát pusu na rozloučenou. Bylo to takové příznačné uzavření našeho vztahu,“ dodala  Křesadlová, kterou zpráva o smrti oscarového režiséra zastihla, když byla na zahrádce.  

VIDEO:Vdova po Formanovi (†86) šokovala: Miloše tajně pohřbila dva dny po smrti!

Video
Video se připravuje ...

Vdova po Formanovi (†86) šokovala: Miloše tajně pohřbila dva dny po smrti! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií