Marika Gombitová žije na Slovensku společně se čtyřnohými mazlíčky, kterým dala velmi neobvyklá jména – jeden bišonek se jmenuje Štěstí, respektive Lucky a druhý Láska. „Láska je větší a Lucky má v očích zbarvení,“ sdělila zpěvačka webu Pluska.

A jelikož na ně Marika nedá dopustit, bere je všude s sebou a to dokonce i na slavnostní předávání cen, které se konalo v prostorech Slovenského národního divadla. Pro své kamarády tak musela dostat zvláštní povolení. „Ona chodí s nimi všude,“ vysvětlovala manažerka Gombitové.

A právě pejsci způsobili velký rozruch v domě. Údajně mazlíčky je slyšet po celém domě. „Nejspíš psům chybí velké procházky, protože hodně štěkají a tím znervózňují i jiné psy v domě. Byli jsme z toho ve stresu,“ sdělil jeden z obyvatel bytovky, ve které Gombitová žije.

VIDEO: Co prozradil Žbirka o Gombitové?

Video
Video se připravuje ...

Už za 2 dny se vrátí na pódia Gombitová: Co o ní prozradil Žbirka? Petr Macek, Petr Soukup

Situace se vyhrotila natolik, že musel dokonce zasáhnout i správce celé bytovky. „Na jedné chodbě je hodně psů, jeden se ozve a potom se ostatní přidají a štěkají po celém domě, museli jsme mít schůzi a oslovili jsme všechny nájemníky, aby dodržovali předepsaný domovní pořádek,“ vysvětlil správce, který následně dodal, že se situace po týdnu zlepšila. 

Jakmile ale redakce Pluska oslovila přímo manažerku Gombitové, ta o žádném problému v domě nevěděla, nebo se spíš aspoň takhle tvářila a informaci mlžila. „ V domě je hodně psů a s našimi nemáme problémy. V jednom kuse štěkají jiní psi, tak netuším, proč se všichni zaměřili na Mariku, tady se řeší všichni psi globálně,“ uvedla manažerka, která následně dodala, že psi chodili do speciální výcvikové školy a že mají doma i ultrazvukové zařízení. To slouží k tomu, aby psi okamžitě přestali štěkat.

Fotogalerie
27 fotografií