Během dvanáctileté pauzy Gombitové sice chodily tantiémy za slavné nahrávky, velké částky ale handicapovaná zpěvačka vynakládala v souvislosti se svým zdravotním stavem. O životě v blahobytu si ale mohla nechat jen zdát a byla závislá na pomoci svých blízkých, třeba podnikatele Júlia Hrona.

To se však změnilo s jejím návratem na pódia! Podle slovenského deníku Nový čas v posledních letech začaly výdělky firmy, v níž je Gombitová jednou ze tří společnic, raketově růst! Zatímco v roce 2013 vykazovala firma roční příjmy 1 140 Eur (cca 22 800 Kč), v roce 2014 to bylo už 23 644 Eur (cca 591 000 Kč), a v roce 2016, kdy zpěvačka oslavila šedesátiny už ve velkém stylu na koncertních pódiích, to bylo dokonce téměř 420 000 Eur, tedy deset a půl milionu korun!

Podle jejích blízkých ale pořád nemá Marika na rozhazování. "Uvedená suma za rok 2016 byl hrubý příjem z organizování narozeninového koncertu, ale náklady na jeho zorganizování byly podstatně vyšší. Ale díky filantropii blízkých lidí má větší komfort než v minulosti," vysvětlila Novému času agentura MG Team.

VIDEO: Žbirka o Gombitové: Nikdy jsem nepřestal věřit, že se Marika vrátí!

Video
Video se připravuje ...

Žbirka o Gombitové: Nikdy jsem nepřestal věřit, že se Marika vrátí! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
67 fotografií