Začínající herec Josef Trojan si je vědom toho, že mu dveře otvírá slavné příjmení. „Odmala jsem věděl, že budu pokračovat v rodinné tradici. Herectví se u nás dědí z generace na generaci a jsem rád, že v ní mohu pokračovat. První roli jsme měl v pohádce Anděl Páně, kde jsem hrál jednoho z andělíčků. Roli mi dohodil táta,“ svěřil se Blesk.cz syn herce Ivana Trojana, který v pohádce ztvárnil anděla Petronela.

Video
Video se připravuje ...

Fešácký syn Ivana Trojana prolomil tabu: Přiznal protekci díky slavnému tátovi! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Vím, že mě mnozí srovnávají s tátou, ale mně je to jedno. Táta vždy bude mým vzorem. Když jsem začínal, tak jsem s rodiči nabídky probíral, ale teď už mám okolo sebe zkušené lidi, kteří mi poradí. Nerad bych si vybral špatnou cestu, kde bych se zaškatulkoval do jedné role,“ dodává Josef, který nechyběl na vernisáži 21. salonu filmových klapek.

Pohledný herec už má za sebou i zkušenost v modelingu. Společně s topmodelkou Simonou Krainovou nafotil fashion story. „Modelingu se straním, nerad se předvádím. Ale musím říct, že focení se Simonou bylo skvělé, je to super ženská a užili jsme si hodně legrace,“ vzpomíná na focení Trojan. Toho již příští rok čeká natáčení filmu s polskou režisérkou Agnieszkou Holland.

VIDEO: Zapomnětlivý Bartoška, zpívající Trojan: Pokažené záběry z Anděl Páně 2!

Video
Video se připravuje ...

Zapomnětlivý Bartoška, zpívající Trojan: Pokažené záběry z Anděl Páně 2! Falcon

Fotogalerie
30 fotografií

Podívejte se na novinky na Netflixu a HBO >>>