„Já jsem šťastná a dojatá. Já si myslím, že je to velmi na místě, je to krásný moment," radovala se bezprostředně po ocenění svého otce herečka a moderátorka Tereza Kostková (41). 

Také jejího tatínka prý tato pocta velmi potěšila a na jevišti tak nic nepředstíral. „Táta je vždycky pravdivý, i když říká třeba nepříjemné věci. Měl radost a bylo to na něm vidět,“ vysvětlila brunetka, která se během večera také dostala na pódium, ovšem jen proto, aby předala jednu z cen. 

Herec se prý moc nemění ani s přibývajícím věkem. Přitom v létě ho čeká oslava kulatin - bude mu totiž 80 let. „Je to krásné číslo a dej Bůh, aby ještě naskakovalo," popřála Tereza.

„Táta se k tomu staví velice dobře a myslím, že si to moc nepřipouští," prozradila s tím, že naštěstí mu teď i zdraví slouží dobře. „Teďka se drží dobře," přitakala. Ostatně Kostka na jeviště pro cenu vyšlápl bez zaváhání a po skončení galavečera tak pospíchal domů, že mu nestačily ani mladší ročníky.

Vždy to ale tak růžové nebylo. Loni v červnu ho v divadle přepadl ošklivý záchvat kašle a v roce 2014 dokonce zkolaboval a musel být s bolestmi hrudi hospitalizován.

Fotogalerie
33 fotografií