Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejmocnější muž Ordinace? Petr Rychlý! Dohazuje kšefty synovi i prezidentovi

/
  • Petr Rychlý alias primář Mázl: Role v Ordinaci dohodil synům i Havlovi!
    16. března 2018 ● 10:56

    Skoro se zdá, že je Petr Rychlý (52) jedním z nejvlivnějších herců v Ordinaci v růžové zahradě 2. Může totiž klidně zasahovat do děje i do obsazení! Představitel primáře Mázla už role domluvil dvěma svým synům a dokonce i Václavu Havlovi (†75)!

  • 1.

    2009 - Syn Ondřej

    Prostřední ze tří hercových synů se poprvé mihnul v jubilejním 150. díle coby stydlivý mladíček zamilovaný do jedné pacientky. Ovšem o rok později se vrátil v jiné roli! Zahrál si nemanželského syna Jakuba primáře Mázla alias svého skutečného táty Petra.

    „S celým nápadem přišel Petr Rychlý, nám se to líbilo a jedna z nejvýraznějších dějových linek podzimu byla rázem na světě,“ vysvětlovala tehdy šéfka seriálu Lenka Hornová (51). Dnes je z Ondry (25) vystudovaný herec a mimo jiné i hvězda seriálu Modrý kód, který tak trochu konkuruje tátově Ordinaci.

    Petr Rychlý si se synem Ondřejem zahrál v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova

  • 2.

    2010 - Prezident Václav Havel

    V Ordinaci se objevil i bývalý prezident Václav Havel (†75). Konkrétně ve speciálním silvestrovském díle, který si celý vymyslel právě Rychlý, a dokonce ho i sám režíroval. V tomto díle se Česmír Mázl (a s ním i celá Kamenice) vrátí o 25 let zpět v čase a setká se tu mimo jiné i s disidentem Havlem.

    „Komu se poštěstí, že režíruje Václava Havla, když on sám už zdatně režíruje. Vážím si navíc jeho herecké pokory, neboť dokázal, že není malých rolí,“ radoval se Petr z úspěchu. Přemluvit prezidenta mu pomohla jeho kolegyně z Divadla na Vinohradech, někdejší první dáma Dagmar Havlová (64).

    Petr Rychlý si zahrál v paruce a po boku velké hvězdy Václava Havla. Exprezident se v dílu, který se vrátil v čase o 25 let zpátky, objeví jako disident.
    Autor: archiv TV Nova

  • 3.

    2017 - Jan Nedvěd

    Potkali jsme se při nahrávání písně Kohout, kterou zpíval v Tvojí tváři. Já jsem se mu zmínil, že s Pavlínkou na Ordinaci rádi koukáme. Petr to poslal dál, nápad se líbil a vidíte, jsem tady,” prozradil Nedvěd (71), jak se dostal do vánočního dílu Ordinace, v němž si zahrál sám sebe. Prý to pro něj byl i dárek k 70. narozeninám. „Byl to dárek nejen pro mě, ale i pro manželku, která miluje Ordinaci a sleduje s napětím, co se v ní všechno děje,“ dodal nadšeně písničkář.

    V Ordinaci si zahrál Jan Nedvěd
    Autor: TV Nova

    VIDEO: Nečekaný adrenalin v dnešní Ordinaci: Pokažená klapka invalidy Rychlého!

    Video
    Video se připravuje ...

    Nečekaný adrenalin v dnešní Ordinaci: Pokažená klapka invalidy Rychlého! TV Nova

  • 4.

    2018 - Petra Kvitová

    Tenistka si ošklivě poranila ruku a Petr jí coby její velký fanoušek přál k narozeninám a vyzval ji, že až se uzdraví a vyhraje první turnaj, zařídí jí roli v Ordinaci. Kvitová (28) seriál sleduje, a tak ho vzala za slovo. Koncem loňského roku tak opravdu pár scén natočila. „Na oplátku Rychlému věnovala nový bag s věnováním, protože se jí nelíbil ten jeho starý, se kterým hrál,“ odtajnil dobře informovaný zdroj ze štábu.

    Petr Rychlý a Petra Kvitová v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova

  • 5.

    2018 - Syn Petr

    Do stejného dílu jako slavnou tenistku přitom herec dosadil ještě dalšího člena své rodiny. Jeho nejmladší syn Petr (11) totiž také miluje tenis. „Zahrál si fanouška Kvitové, který si jde na kurtech pro podpis,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

    Syn Petra Rychlého Petr si zahrál v Ordinaci v růžové zahradě 2 po boku Petry Kvitové
    Autor: TV Nova

    Fotogalerie
    33 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

janka69: jááááj , urobte mu rýýýýchlo niečo s týýým hroznýýýým obočím..

(16. 03. 2018 19:51)

lambrika: On se někdo ještě na tu slátaninu dívá ?????? Prostě nekonečný seriál!

(16. 03. 2018 14:29)

olda1000@...:  Tohodle "herce"opravdu nenávidím.. Nejlepší jeho vystoupení či moderování bylo v pořadu Rychlé prachy,jako herec stojí za velké lejno.

(16. 03. 2018 14:26)

naidka: Havel prý účinkoval v silvestrovském vydání Ordinace - to měl jako národ pobavit nebo rozbrečet?

(16. 03. 2018 14:24)

zkzkz: Už jděte s tím zrzavcem do (_!_)

(16. 03. 2018 11:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy