Legendární „Stouni“ se bohužel již s Václavem Havlem nesetkají, ale chtějí mu aspoň pražský koncert věnovat.

Vím o tom koncertu a vím, že chtějí tento koncert věnovat osobnosti Václavu Havlovi, a ráda na ten koncert přijdu,“ řekla TopStaru Havlová, která doufá, že se se členy opět setká.

„Je to veliká pocta – zvlášť jak se teď některá média k Václavovi chovají a jak na něho leccos svádějí, protože už se teď nemůže bránit. A já to chápu jako krásný gesto od nich. Tak měl je rád odjakživa, poslouchal jejich hudbu, několikrát se s nimi setkal, několikrát jsme se s nimi setkali osobně. A já je vždycky obdivuji, když jsem viděla ty koncerty... tak ten entusiasmus, tu energii, a vím nějaké věci ze zákulisí, jak se třeba stravují a tak, ale stejně, že tak drží. Jsou prostě obdivuhodní,“ dodala Dagmar.

Rolling Stones dokonce stojí za osvětlením Pražského hradu a ozvučením Španělského sálu. „To stálo milión, to nebyla levná záležitost. Oni ho měli moc rádi. Oni si ho strašně váží a to je dobře. Já si Vaška také vážím a jich taky,“ říká herečka, která je i s manželem navštívila před koncertem v jejich privátním stanu. „Byli jsme v tom jejich stanu před koncertem a divila jsem se, že se moc nesoustředí, že je s nimi legrace, ale víc už prozrazovat nechci.“

VIDEO: Havlová udělala zásadní rozhodnutí v životě: Čistka v přátelích!

Video
Video se připravuje ...

Havlová udělala zásadní rozhodnutí v životě: Čistka v přátelích! FTV Prima

Fotogalerie
33 fotografií