Barbaře před pěti lety do života vtrhla rakovina prsu a převrátila ho naruby. Lékaři jí odstranili nádor, ale CT vyšetření pak odhalilo, že za prsní žlázou je další zhoubné ložisko. Ona se přesto snažila brát vše pozitivně a ze všech sil bojovat. „Kdybych tvrdila, že jsem si ani na chvíli nepřipustila černé myšlenky, lhala bych. Ale šťourala jsem se v tom co nejmíň,“ svěřila se v rozhovoru pro Magazín Rodina.

„Naštěstí moje vyhlídky byly dobré, toho jsem se mohla chytit,“ vysvětluje představitelka překladatelky v seriálu České televize Dabing Street. Ovšem nemoc jí samozřejmě zasáhla i do rodinného života a ona musela vše vysvětlovat svým dvěma synům.

VIDEO: Bára promluvila o rakovině, která zabila její kamarádku i staršího bratra. Bojovala s ní dokonce i maminka herečky...

Video
Video se připravuje ...

Barboře na rakovinu zemřela kamarádka Jan Jedlička, Markéta Reinischová

„To by se nedalo zatajit, ani kdybych chtěla. Šimonovi bylo dvanáct, Honzíkovi teprve sedm - nechápal, co se děje, když mi slezly vlasy,“ vzpomíná na těžké chvíle Lukešová.

„Snažili jsme se mu to vysvětlit, ale nedělali jsme z toho velkou vědu, takže ani děti to nebraly nijak tragicky,“ dodala pro Magazín Rodina herečka, která se objevila také v Ordinaci v růžové zahradě 2 coby maminka zrzavé sestřičky Báry v podání Nikol Kouklové Heřmánkové (28). Zahrála si ale také v seriálech Cesty domů, Doktor Martin či Já, Mattoni a také ztvárnila hlavní ženskou roli v italském filmu Brucio nel vento (Hořím ve větru).

VIDEO: Ukázka z prvního dílu seriálu Dabing Street: Bartoška bodoval v krematoriu! Jeho smuteční řeč rozesmála pozůstalé

Video
Video se připravuje ...

Bartoška bodoval v krematoriu! Jeho smuteční řeč rozesmála pozůstalé Česká televize

 

Fotogalerie
51 fotografií