Po zisku překvapivého olympijského zlata v superobřím slalomu skončila Ester Ledecká v tradičním objetí rodičů. Matka české snowboardistky a lyžařky Zuzana se pak ale jako vždy starala, aby okolo dcery všechno fungovalo, jak má. I po zlatu se držela své tradice a odmítala žádosti o rozhovor.

PRVNÍ SLOVA ESTER PO VÍTĚZSTVÍ ČTĚTE ZDE>>>

„Tohle je úspěch Ester,“ říkala paní Ledecká a s vysílačkou v pohotovosti řešila vše potřebné.

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký: Ester chce ukázat, že lyže a snowboard jde dělat současně. iSport TV

Role mluvčího za rodinu se ujal otec Janek Ledecký. „Ona je úžasná. Skvělá,“ opakoval pro česká i zahraniční média zpěvák a skladatel. „Věřil jsem, že by se to mohlo jednou stát, ale třeba za rok, za dva, na příští olympiádě,“ řekl.

JAK SI ESTER VYJELA ZLATO A ŠOKOVALA CELÝ SVĚT! DETAILY ZÁVODU NAJDTE ZDE>>>

Na svůj oficiální muzikantský facebookový profil hned pyšný táta začal sdílet svou radost z Esteřina zlata také se svými fanoušky. „Díky vám všem, co jste Ester drželi palce! A díky Ester! Mám neskutečnou radost!“ napsal na sociální síť a přidal společnou fotku se svou dcerou.

PROČ SI ESTER PO VÍTĚZSTVÍ NA TISKOVCE ODMÍTLA SUNDAT BRÝLE? ČTĚTE ZDE>>>

Stejně jako trenéři věděl, že Ester, dvojnásobná mistryně světa ve snowboardingu, už v tréninku Super-G na olympiádě jezdila výborně. Srovnání měla například s Rakušankami. „Buď s nimi jela stejně, nebo jim občas nandala. My jsme věděli, že je ve velký formě. Ondra s Tomášem (trenéři Bankovi) to nechtěli nikde říkat a dobře udělali,“ řekl Ledecký.

Fotogalerie
27 fotografií