Mynářová, manželka hradního kancléře Vratislava (50), odcházela z wellness centra upravená, nalíčená a ve vypasovaném péřovém kabátě. Tašku na cvičení neměla, ten den zřejmě trénink vynechala a za kamarádkou přijela na kávu či na pozdní snídani. Witowská zase odcházela bez líčidel a v džínách a se sportovní taškou v ruce. Cestou do auta si povídaly, více mluvila Alex, která byla chvílemi i zasmušilá. Rozloučily se pusou na tvář.

Vídají se často

Jejich přátelství není z těch, o kterých se obecně moc ví. Ani jedna z dam totiž není vymetačka večírků s celebritami. Trvá ale dlouho. „Kamarádí se léta a potkávají se skoro každý týden,“ řekl zdroj Blesku. Ženy se znají z doby, když se ještě Alex jmenovala Nosková a moderovala v České televizi. Tam nyní Witowská působí. Poté, co se Alex dala dohromady s hradním kancléřem, i kvůli střetu zájmů ČT opustila. „Tato věc mi vyselektovala skutečné přátele, vím, kdo je kdo,“ řekla pak. Witowská, která ve veřejnoprávní televizi vede rozhovory s politiky, mezi těmi skutečnými kamarády evidentně zůstala. A Mynářová nyní pracuje v TV Barrandov.

Moderovala duel

Veřejnost si Witowské více všimla, když podle mnoha recenzí brilantně odmoderovala předvolební duel mezi prezidentem Milošem Zemanem (73) a jeho vyzyvatelem Jiřím Drahošem (68). Hlava státu, která možná i díky této debatě obhájila post, Witowskou netradičně pochválila. „I když to většinou nedělám, je mojí povinností poděkovat moderátorce za férové vedení této debaty. Nikomu nestranila,“ řekl Zeman.

Video: Witowská už grilovala Babiše. A takhle v televizi začínala

Video
Video se připravuje ...

Witowská už grilovala Babiše. A takhle v televizi začínala Zdroj: Newsroom ČT 24, Česká televize

Fotogalerie
44 fotografií